Webáruházainkban a tegnapi napon 2.307.963 Ft értékű termék cserélt gazdát! AZ Ön termékei is itt vannak már? >> kipróbálom ingyen <<

webáruház bérlés

Tudjon meg többet az Addelről!

A 2002 óta működő Addel a vezető magyar internetes piacterek közé tartozik, naponta 10-15.000 látogatóval évente 1 milliárd Ft-os forgalmat realizál. Szolgáltatásunkban gyorsan, kedvező áron, tervezhető költségek mellett bérelhet webáruházat, hogy termékeit értékesíteni tudja az interneten keresztül. Mi biztosítjuk a szükséges technikai hátteret, így Ön csak a kereskedelemmel foglalkozhat. Marketing támogatásunk segítségére lehet abban, hogy cégét és termékeit szélesebb körben megismerhessék. Jelenleg több mint 170 webáruházat üzemeltetünk, melyek termékei az Addel Piactéren keresztül is elérhetőek.

Szolgáltatásunk keresőbarát kialakítású. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy forgalmazott termékei a keresőkből is könnyen elérhetőek legyenek. Mivel a vásárlók jelentős része a különféle keresőkből (Google, Yahoo, stb.) érkezik, így szolgáltatásunkkal időt és költséget takaríthat meg.

Ismerje meg, hogyan működik a gyakorlatban egy webáruház az Addel oldalán! Ha nem sikerül megnyitni a dokumentumot, akkor töltse le hozzá az Acrobat Reader programot innen: letöltés.

Próbálja ki Ön is 30 napig díjmentesen az Addel szolgáltatását, és alakítsa ki saját webáruházát! Kattintson az alábbi linkre a regisztrációhoz:

Webáruházat nyitok - Regisztráció