Webáruházainkban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! AZ Ön termékei is itt vannak már? >> kipróbálom ingyen <<

webáruház bérlés

 Hogyan vásároljon?


Képzeljen el egy Plázát, melyben boltok sorakoznak. Kicsik és nagyok, különféle profillal és árukészlettel. A Plázákhoz hasonlóan a kereskedők nálunk is igényeiknek megfelelő üzletet (webáruházat vagy bemutatótermet) bérelhetnek, hogy látogatóik számára elérhetővé tegyék termékválasztékukat. Ezek egy részével ismerkedhet meg az addel.hu oldalain, mindezt a nap bármely szakában, 24 órán keresztül, kényelmesen, tülekedés nélkül...

Ha vásárolni szeretne vagy csak nézelődni támad kedve, több lehetőség közül is választhat. Elsőként kényelmes lehet, ha a keresett termék nevét beírja a termék keresőbe. A keresés eredmenyeként az összes olyan termék kilistázódik, melynek nevében vagy rövid leírásában a keresett szó szerepel. Ha egy terméknévre ráklikkel, úgy az adott terméket forgalmazó áruházban, a terméket ismertető oldalon találhatja magát. A termék mellett megtalálhatja a termék elnevezését és árát, valamint a legtöbb esetben a termék tájékoztatóját is.

Ha egy adott témakört keres, úgy célszerű a különféle kategóriákat átböngésznie, hogy megtalálhassa a megfelelő üzletet. Az új termékek és az akciós termékek oldalán a legfrissebb ajánlatokat tekintheti meg, ha pedig személyes vásárlás alkalmával szeretne kedvezményes áron vásárolni, abban az esetben a kupon nyomtatás oldalán számtalan ajánlat közül válogathat.

Ha kérdése van egy-egy termékkel kapcsolatban, úgy először keresse meg az adott terméket, és klikkeljen rá, hogy azon keresztül eljusson a terméket forgalmazó áruházhoz. Ezt követően keresse meg az áruház felső menüsorában található Ügyfélszolgálati menüpontot, ahol megtalálja a forgalmazó cég e-mail címét és telefonszámát. Ez a menüpont minden áruház és bemutatóterem menüsorában elérhető, pontosan azért, hogy a vásárlók mielőbb felvehessék a kapcsolatot a termékek forgalmazóival. Ugyanebben a menüsorban található az áruházakhoz tartozó "Hogyan vásároljon" menüpont is, melyben a vásárláshoz kapcsolódó fogyasztóvédelmi tudnivalókról is tájékozódhat.

Az interneten fellelhető weboldalak között az internetes kereskedelemben alapvetően három féle megoldással találkozhat.

1. Online áruház vagy weboldal, melyben a kiválasztott terméket az interneten keresztül is megrendelheti, és azt a kereskedő valamilyen módon eljuttatja az Ön címére.

2. Online áruház vagy weboldal, melyben a kiválasztott terméket az interneten keresztül is megrendelheti, azonban a kiválasztott termékért személyesen kell felkeresnie az adott céget.

3. Az előző két megoldáson kívül még találkozhatunk olyan weboldalakkal vagy katalógusrendszerekkel, ("virtuális bemutatótermekkel"), melyek oldalain termékismertetők találhatóak, megrendelési lehetőség nélkül. Az ilyen esetekben, ha vásárolni szeretnénk, úgy felkereshetjük a cég üzletét vagy telephelyét.

A fenti megoldások mindegyikén szerepelnie kell a cégadatoknak és elérhetőségeknek, nem beszélve a jogszabályban előírt vásárlói tájékoztatóknak...

Az Addel Store Systems szolgáltatásában megtalálható áruházak mind megfelelnek a jogszabályokban leirt feltételeknek, mert számunkra fontos, hogy látogatóink megbízható kereskedőkkel kerüljenek kapcsolatba.

Hogyan juthat a kiválasztott termékhez?

Az 1-es pontban definiált áruházakban különféle áruátvételi lehetőségekkel találkozhatunk: személyes áruátvétel, házhozszállítás, postai utánvét. Fontos tudnivaló, hogy minden áruház (kereskedő) maga határozza meg, hogy ezek közül mit biztosít vásárlói számára. Fizetési mód többnyire az áru átvételekor, készpénzben.

A 2-es pontban szereplő online áruházakból a kiválasztott termékeket az interneten keresztül megrendelhetjük, majd ezt követően az adott céget felkeresve a terméket személyesen megvásárolhatjuk.

A 3-es pontban szereplő "virtuális bemutatótermekben" nincs online megrendelési lehetőség, így az ott található termékeket csak személyesen tudjuk megvásárolni.

Az Addel Store Systems rendszere az interneten keresztül történő megrendelések leadását követően azonnal értesítést küld a kereskedő és a vásárló e-mail címére. Ez a visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. Mivel az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak korrekt elérhetősége a vásárló felelőssége. A vásárló számára küldött e-mail-ben egy jelszó található, mely lehetőséget biztosít arra, hogy legközelebb bármely Addel Store Systems áruházban gyorsan (e-mail címének és jelszavának megadásával) tudjon vásárolni.

Bízunk benne, hogy az addel.hu segítségére lesz a vásárlásban. Ha elégedett szolgáltatásunkkal, mondja el másoknak is. Ha ötlete, javaslata van, írja meg nekünk. Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánunk.