Webáruházainkban a tegnapi napon 165.162 Ft értékű termék cserélt gazdát! AZ Ön termékei is itt vannak már? >> kipróbálom ingyen <<
GARLANDO CSOCSÓ CHAMPION (NORMÁL RUDAZAT, FELÁLLÍTHATÓ, NEM ÁTFORDULÓS KAPUS, CSUKHATÓ LÁBÚ) GARLANDO CSOCSÓ CHAMPION (NORMÁL RUDAZAT, FELÁLLÍTHATÓ, NEM ÁTFORDULÓS KAPUS, CSUKHATÓ LÁBÚ)


Irány a bolt


363.810 Ft 341.760 Ft
Forgalmazó: Sportvilág
Tel: 06/70 415 5164


A Garlando Champion fociasztal új kiegészítője ennek a kiváló termékcsaládnak. Az összecsukható lábakkal kialakított kialakítás lehetővé teszi a Champion tárolását, amikor nem használja. Mint minden Garlando asztalunkra, ez a modell is 3 év garanciával rendelkezik minden alkatrészre.

Ez a nagy teherbírású asztal a Garlando Foldy asztal egyszerűbb és megfizethetőbb változata. A Champion asztal stílusos fekete és ezüst modern kivitelben készül.

Ez az asztal az alapfelszereltség része, ingyenes és gyors szállítással az Egyesült Királyság szinte minden részére.

Teleszkópos biztonsági rúddal, teljes méretű versenypályával és egy tíz labdát tartalmazó csomaggal a játékhoz. Ez a modell ideális családi használatra. Ez a strapabíró asztal felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt tökéletes. Gyors, szórakoztató akciódús játék, amelyben mindenki részt vehet.

A világ legkiválóbb asztalgyártójának ez a kívánatos modellje egy életen át bírja, anélkül, hogy a pénzt feltörné.

A Champion asztal megfelel a harmonizált európai biztonsági szabályoknak.