Webáruházainkban a tegnapi napon 1.311.054 Ft értékű termék cserélt gazdát! AZ Ön termékei is itt vannak már? >> kipróbálom ingyen <<
Rúgófal 150x40 cm Rúgófal 150x40 cm


Irány a bolt


110.240 Ft 99.210 Ft
Forgalmazó: Sportvilág
Tel: 06/70 415 5164


Edzőfala a futballisták számára pótolhatatlan eszköz, mellyel fejleszthetik pattanó készségeiket, rúgási pontosságukat és reakciósebességüket. Ezt az innovatív kialakítást olyan profik és futballamatőrök számára készítették, akik szeretnék tudásukat a következő szintre emelni.

Labdapattanó edzőfalunk nagy teherbírású anyagokból készült, amelyek hosszú távú tartósságot biztosítanak. Fényvisszaverő felülettel rendelkezik, amely különböző mérkőzéshelyzeteket szimulál. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a játék különböző aspektusaiban csiszolják tudásukat, mint például a labdairányítás, a passzpontosság és a kiszámíthatatlan helyzetekre való reagálás.

Labdapattanó edzőfalunk könnyen összeszerelhető és kényelmesen használható. Mind a pályán, mind a kertben vagy az udvarban elhelyezhető. Kompakt és hordozható, így bármikor és bárhol edzhet.

Képességi szintjétől függetlenül a fal tökéletes eszköz a technika tökéletesítéséhez és a reflexek fejlesztéséhez. Emelje játékát a következő szintre professzionális és tartós falunkkal.

 

Ellenáll a  sérüléseknek és  az időjárási viszonyoknak. MDF lapból készült.