Webáruházainkban a tegnapi napon 1.311.054 Ft értékű termék cserélt gazdát! AZ Ön termékei is itt vannak már? >> kipróbálom ingyen <<
     Rúgófal  100x40 cm   MDF Rúgófal 100x40 cm MDF


Irány a bolt


69.990 Ft 59.990 Ft
Forgalmazó: Sportvilág
Tel: 06/70 415 5164


Pattogó labdák edzőfala a futballisták számára pótolhatatlan eszköz, mellyel fejleszthetik labdapattanó készségeiket, rúgási pontosságukat és reakciósebességüket. Ezt az innovatív kialakítást olyan szakemberek és futballrajongók számára készítették, akik szeretnék tudásukat a következő szintre emelni.

Labdapattanó edzőfalunk nagy teherbírású anyagokból készült, amelyek hosszú távú tartósságot biztosítanak. Fényvisszaverő felülettel rendelkezik, amely különböző mérkőzéshelyzeteket szimulál. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a játék különböző aspektusaiban csiszolják tudásukat, mint például a labdairányítás, a passzpontosság és a kiszámíthatatlan helyzetekre való reagálás.

Labdapattanó edzőfalunk könnyen összeszerelhető és kényelmesen használható. Mind a pályán, mind a kertben vagy az udvarban elhelyezhető. Kompakt és hordozható, így bármikor és bárhol edzhet.

Képességi szintjétől függetlenül a fal tökéletes eszköz a technika tökéletesítéséhez és a reflexek fejlesztéséhez. Emelje játékát a következő szintre professzionális és tartós falunkkal.


• 
Ellenáll a  sérüléseknek és  az időjárási viszonyoknak. MDF lapból készült.
• Méretek kb.: 100x40cm • Súly: 19,4 kg stabillá teszi a terméket  • Feketére festett fal • Lehajtható hátlap • A falakon lévő lyukak  megkönnyítik a szállítást. termékkód: 100681