Webáruházainkban a tegnapi napon 1.311.054 Ft értékű termék cserélt gazdát! AZ Ön termékei is itt vannak már? >> kipróbálom ingyen <<
Jóga matrac, csúszásmentes, 10mm, Salta Jóga matrac, csúszásmentes, 10mm, Salta


Irány a bolt


4.910 Ft
Forgalmazó: Sportvilág
Tel: 06/70 415 5164


JÓGA MATRAC, CSÚSZÁSMENTES, 10MM, SALTA

A jóga a tested összes adottságát kihasználva segíti elő annak egészséges működését. Célja hogy rugalmassá, és hajlékonnyá tegye testedet. 6 mozgásfajtát tartalmaz: az izmok összehúzása, kinyújtása; préselése és csavarása; oldalra nyújtása; előre-hátra hajlítása és a test megfordítása.

Ez elsőre ijesztő lehet, azonban ha elkezded ezt a sportot, akkor a tested egyre inkább engedelmes lesz a gyakorlatoknak, és neked. Pontosan ezért ajánljuk bármelyik korosztálynak. Rendszeres gyakorlással az izmok rugalmasabbá, és erősebbé válnak, leginkább a tartásodért felelős vázizomzat.

Termékelőnyök

Mire jó a jóga matrac?

Az ilyen vastagságú szőnyegek kényelmet és biztonságot nyújtanak. Kímélő jóga gyakorlatok során (ilyen a Hatha, kismama, regeneráló) lassan követik egymást az ászanák, aminek köszönhetően közepes intenzitású fizikai hatás éri a test. A nyakcsigolyákat és az ízületeket védi a matrac.

Milyen sportoknál érdemes használni?

Sokan úgy gondolnák, hogy a neve alapján csak és kizárólag a jóga során érdemes használni. Az alábbi sportok során is tökéletes választás:

  • pilates,
  • fitnesz edzés.

Tárolás

  • Kis helyen is elfér
  • Könnyen szállítható

Műszaki adatok

Felület: Csúszásmentes

Vastagság: 10 mm

Anyagösszetétel

Anyaga: PVC