Webáruházainkban a tegnapi napon 1.668.076 Ft értékű termék cserélt gazdát! AZ Ön termékei is itt vannak már? >> kipróbálom ingyen <<
ADIDAS SOLAR CONTROL W NŐI  PRÉMIUM FUTÓCIPŐ ADIDAS SOLAR CONTROL W NŐI PRÉMIUM FUTÓCIPŐ


Irány a bolt


60.630 Ft 33.060 Ft
Forgalmazó: Sportvilág
Tel: 06/70 415 5164


FUTÓCIPŐ AZ EXTRA STABILITÁSÉRT

Az edzésektől a verseny napjáig, menj végig magabiztosan. Az Adidas Solar Control W futócipők extra stabilitást biztosítanak az Adidas LEP 2.0-nak köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen minden egyes lépést irányítani és előre lendíteni téged. A hálós felsőrész célzott rögzítési zónákat kínál a további támogatásért, miközben a légáteresztő képességet is fenntartja. A BOOST párnázás biztosítja az energia-visszanyerést és a kényelmet, hogy az elejétől a végéig frissnek érezd magad.

  • Ennek a cipőnek a fő szerkezeti tengelye a középtalp, amely 3 fontos elemből áll: innovatív BOOST hab, amely puhaságot és dinamikus energiavisszaadást biztosít a felszállás pillanatában, további EVA hab, amely stabilizálja a lábat és megvédi a leeséstől (pronáció). ), valamint egy speciális Adidas LEP2 Plate .0, a híres Torsion stabilizáló rendszer legújabb verziója.
  • A LEP 2.0 lemez tovább növeli a cipő stabilitását, miközben minden egyes lépésnél segít előre tolni a lábfejet.
  • A legalább 50%-ban újrahasznosított anyagokból készült cipő hálós felsőrésze stratégiailag elhelyezett lábzárózónákkal rendelkezik, amelyek további tartást és jó szellőzést biztosítanak a cipő belsejében.
  • Azt is érdemes megjegyezni, hogy ez a kényelmes felsőrész nagy teret biztosít a lábujjaknak, aminek köszönhetően a szélesebb lábközépsővel rendelkező futók (a pronás lábfejre igencsak jellemző) rendkívül jól érzik magukat ebben a cipőben.
  • Ennek köszönhetően az Adidas Solar  cipők különösen jól fognak működni a szabad, több kilométeres futások során, komfortérzetet és stabilitást biztosítva a használónak.
  • A külső talp nagyon tartós és kopásálló a Continental gumi használatának köszönhetően. Kiváló tapadást biztosít nedves és száraz felületeken.

 

SSZ: 479